موضوع: "حدیث شناسی"
سلام دوستان.قصد دارم هرزگاهی نکته های ریز آشپزی رو که خودم با تجربه بدست اوردم در اختیارتون بذارم.امیدوارم مورد استفاده شما باشه.
برای داشتن دست پخت خوب اول باید با انرژی و اخلاق خوش آشپزی کنید تا غذا خوش مزه تر بشه .بعد فکرمی کنم چیزی که بعد از رعایت اصول آشپزی از همه مهم تر است استفاده درست از چانی ها ،مخصوصا ادویه هاست و شما باید به ذائقه کسی که غذای شما را می خورد بسیار اهمیت بدهید و با توجه به علاقه او غذا درست کنید.
به عنوان مثال:
-ادویه کاری،هل سائیده و دارچین، لوبیا پلو را بسیار خوش مزه می کند.
-فلفل سیاه نکوبیده را کمی بکوبید و برای جوجه کباب استفاده کنید و طعم لذیذ تری پیدا خواهد کرد.
-در مراحل نهایی سرخ کردن ماهی کمی پودر زعفران سائیده شده روی ماهی ها بریزید که طعم بهتری به ماهی می دهد.
-در پخت مرغ از زردچوبه استفاده نکنید که بوی مطبوعی به خود نمی گیرد بلکه برای پخت مرغ فقط از فلفل سیاه و زعفران و کمی نمک استفاده کنید.
- آویشن را با احتیاط استفاده کنید چون غالب افراد طعم آویشن را در غذا نمی پسندند.
-وقتی برای مهمان ها غذا درست می کنید و سلیقه آنان را نمی دانید از سیر تازه استفاده نکنید.
-در پخت خورشت قیمه از دارچین و فلفل سیاه و گلاب غافل نباشید.
-پودر دارچین غدا را کمی کدر می کند.
- حدالامکان سعی کنید ادویه ها را خودتان در منزل آسیاب کنید،این طور تازه ترین و معطر ترین ادویه را خواهید داشت.